Bemutatkozás

A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.

Dunakeszin a Diáknegyed megépülésével és a Dunakeszi IV. Béla Király Gimnázium 2024/2025-ös tanévre tervezett elindulásával új helyzet alakult ki a középfokú oktatás területén.

Az új és minden bizonnyal már a kezdetektől fogva népszerű gimnázium új lehetőségeket, új férőhelyek kialakítását teszi lehetővé Dunakeszin és a város vonzáskörzetében. Számos újabb lehetőség tárul ki a diákság előtt, hiszen újabb szakirányok, újabb megszerezhető végzettségek kerülnek előtérbe.

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium IV. Béla Király Tagintézménye már a 2022/2023-as tanévtől megkezdte működését két kis létszámú nyelvi előkészítős osztállyal.
Jelenleg az intézmény a Bárdos Lajos Általános iskola Dunakeszi Fő út 143. alatt található épületében négy tanteremmel és zsibongóval, modern és családias körülmények között várja tanulóit.

Induló osztályaiban emelt szintű nyelv- és informatika oktatással kezdhetik meg tanulmányaikat az ide jelentkező diákok.

A Tagintézmény tanulói a Diáknegyed felépülését követően - várhatóan egy tanév után - automatikusan a Dunakeszi IV. Béla Király Gimnázium tanulói lesznek, és leválva az anyaintézményről már egy önálló intézmény alapító diákjaiként folytathatják tanulmányaikat.

Dunakeszi Diáknegyed

Diáknegyed

A 2024-ben elkészülő Dunakeszi Diáknegyed látványtervei